网络教育专升本大学英语入学考试复习题(网络教育试题题库答案02)

专升本网站小编整理的“网络教育专升本大学英语入学考试复习题(网络教育试题题库答案02)”,欢迎分享查看,记得推荐给更多的朋友哦~

网络教育专升本大学英语入学考试复习题(网络教育试题题库答案02)

想要顺利地考入网络教育专升本招生院校其实不难,但是,考生们在备考的时候还是要多看看复习题,帮助自己提高考入的把握。

1.Though()money,his parents managed to send him to school.

A.assuming

B wasting

C.seizing

D.lacking

[答案]:D

2.It is every citizen’s duty to go out to()the snow on the street the moment it stops falling so as to make‘it convenient for traffic to pass.

A.sweep up

B.clear up

C.clean up

D.whirled up

[答案]:B

3.Some adjustments have to be made to the timetable so that it can()everybody that is concerned.

A.fit

B.serve

C.suit

D.adjust

[答案]:C

4.Usually,high blood pressure has no(),so many people have it for years without knowing.

A.symptoms

B.attractions

C.descriptions

D.possibilities

[答案]:A

5.How many jobs had you()for before you were offered this one?

A.called

B.applied

C.paid

D.changed

[答案]:B

6.Dick will buy the motorcycle if his parents().

A.suggest

B.approve

C.inspire

Bcomment

[答案]:B

7.After recovering from his illness,he was advised to()gardening as a hobby.

A.take away

B.take off

C.take on

D.take up

[答案]:D

8.Enough of it!Nobody here thinks what you are saying should make any().

A.value

B.sense

C.fun

D.use

[答案]:B

9.The young man was()by the army because of his bad eyesight.

A.suspected

B.mentioned

C.rejected

D.encouraged

[答案]:C

10.The situation in the Middle East is so()that we have to be cautious when dealing with the hostage issue.

A.complex

B.difficult

C.mixed

D.mild

[答案]:A

11.A cut in the tissue is easy to heal but a(an)()to the heart,if possible,takes a long time to do so.

A.morale

B.extension

C.caution

D.wound

[答案]:D

12.The fellow felt rather()as he was the only person that wore sportswear at the party.

A.out of order

B.out of place

C.out of sight

D.out of respect

[答案]:B

13.She only eats fruit and yoghurt for supper instead of rich food,in a(n)()to lose weight quickly.

A.attitude

B.decision

C.attempt

D.struggle

[答案]:C

14.I bought an evening dress for less than 30 dollars in a sale;it was a real().

A.exchange

B.bargain

C.business

D.trade

[答案]:B

15.Another timeless truth:achievements themselves aren’t what().It’s the fact that you worked for them.

A.takes

B.applies

C.stresses

D.counts

[答案]:D

16.Sometimes,but not often,something()has been produced unexpectedly by good luck.

A.favorable

B.splendid

C.essential

D.worthwhile

[答案]:D

17.I think that what()to me about his speeches is the humor and wisdom.

A.appeals

B.belongs

C.refers

D.turns

[答案]:A

18.An unhappy childhood may have some negative effects on a person’s character;however,they are not always().

A.beneficial

B.avoidable

C.permanent

D.practical

[答案]:C

19.There was such a long queue for coffee at the interval that we()gave up.

A.unfortunately

B.eventually

C.generously

D.purposefully

[答案]:B

20.The young man made a(n)()to his parents that he would try to earn his own living after graduation.

A.prediction

B.promise

C.repetition

D.explanation

[答案]:B

以上由专升本网站收集整理发布,欢迎转发收藏。更多专升本知识,请访问专升本网站zsbwz.com

如有侵权,请联系删除
weinxin
老师微信,请备注专升本
微信扫一扫添加老师咨询
专升本网站
  • 本文由 发表于 2021年12月5日17:43:16
  • 转载请务必保留本文链接:https://www.zsbwz.com/1164.html
匿名

发表评论

匿名网友 填写信息

:?: :razz: :sad: :evil: :!: :smile: :oops: :grin: :eek: :shock: :???: :cool: :lol: :mad: :twisted: :roll: :wink: :idea: :arrow: :neutral: :cry: :mrgreen: